Anne Schulz Fysioterapi - Referencer
Anne Schulz - Portræt

Anne Schulz

Stenager 2
6400 Sønderborg

Tlf. 26 40 77 11

Tidsbestilling (Overskrift)

Telefontid: man. ons. tors. og fredag
kl. 12.00-12.30

Der kan udover telefontiden indtales besked på telefonsvarer samt skrives til email:

Stemningsbillede
Faneblad - Forside Faneblad - Profil Faneblad - Behandling Faneblad - Priser Faneblad - Referencer Faneblad - Ride Fysioterapi


Omtale fra en tilfreds kunde:

Anne er en meget professionel, faglig, og dygtig person. Hun sætter sig grundig ind i ens behov for behandling. Anne er altid venlig og smilende har et godt humør, forstår at få en til at få det bedste ud af situationen. Jeg har været hos Anne i flere år efter cancer operation, og er der stadig. Hele min venstre side kunne jeg ikke bruge, men ved hjælp af Annes metode, ihærdighed og faglig viden, er det i dag muligt for mig at føre en normal tilværelse. Anne har konstant forbedret sin teknik samt nye træningsprogrammer, behandlingsmetoder og diverse øvelser, hvilket er kommet mig til gode. Anne har altid fundet en tid i sin kalender, når jeg havde brug for hjælp. Jeg kan kun give de varmeste og bedste anbefalinger til Anne Schulz, for uden hendes faglighed og forståelse, havde jeg nok ikke haft det så godt som jeg har i dag.
Margit Støjko


Fysioterapeut Anne Schulz er fagligt professionel og hun tager sig tid til at spørge efter problemerne, at lytte til svarene og derefter følge op på behandlingen - hvilket har gjort, at jeg altid har følt mig sagkyndigt behandlet. Jeg er også altid blevet præsenteret for forskellige alternative trænings øvelser, jeg kunne bruge til daglig. Foruden fysioterapeutisk behandling har Anne kompetetence til at lede ryg holds træning. Der har hun med sin energi og imødekommende personlighed skabt en motivation hos alle - gammel som ung i rehabilitering og genoptræning. Jeg har kun godt at sige og vil varmt anbefale Anne Schulz som fysioterapeut.
Adfærdspsykolog, HR manager Helga Sommestad, Sønderborg


Hurtig hjælp ved akut skade, forebyggende behandling og rådgivning for at undgå skader er essentielle for eliteidrætsudøver. Alt dette er nøgleord for mit frugtbare samarbejde med fysioterapeut Anne Schulz.
Jesper Schack, DM sølvvinder i banecykling


Hurtig indsats ved akut problematik, rådgivning og forebyggelse af skader er med til at give tilfredse medarbejdere og reduktion af sygefravær. Anne Schulz er en kompetent og professionel samarbejdspartner som har stor fleksibilitet.
Jesper Schack adm. direktør TeleBilling A/S


Anne har altid lyttet til min krop og dens behov. Jeg har haft stor glæde af Annes ekspertise på skulderområdet. Derudover har den seriøse holdtræning været en stor hjælp for min genoptræning efter en operation i skulderen.
Marianne Schwærzel


Anne er et imødekommende og varmt menneske, der giver sig tid til at lytte og forstå ens situation. For derigennem at finde og give en optimal behandling. Anne giver ikke op, og er god til at give hendes engagement og livsenergi videre. Hun er absolut den bedste samarbejdspartner, når man har brug for træning, behandling eller bare have et skub i ryggen til at komme videre. Anne er meget kompetent og udvider konstant hendes kunnen og viden for på den bedste vis, at hjælpe lige præcis dig. Hos Anne er det dig der er i højsæde. Du møder ærlighed, respekt, passion, godt humør og tid. Du føler dig altid velkommen.
Birthe Elmholt